Tudatos Teremtés Plusz 3.

2016-07-28 21:43:58

2016.július 28. csütörtök - Az Elengedés napja

Ezen a napon bármikor végezzünk elengedés gyakorlatot, vagy meditációt. Érdemes elengedni minden olyan helyzetet, ami már nem szolgálja a fejlődésünket. Érdemes végiggondolni, hogy azt a munkát végezzük-e, amit szeretünk. Ha nem, hát hallgassunk a szívünkre, engedjük el a régit, és válasszuk azt, amit szívesen csinálnánk. Érdemes elengedni azokat a kapcsolatainkat is, melyekre esetleg már nagyon "rátelepedtünk". Engedjük el ezeket az embereket, váljunk önállóvá, életünk valódi alakítójává, Sorsalakítókká. S akik, esetleg minket kihasználtak, vagy egyszerűen csak több törődést váltottak ki belőlünk, kicsit hagyjuk őket is, hogy ők is maguk alakíthassák életüket. Ez az időszak teljesen olyan, hogy itt most mi magunk kell, hogy meghozzuk a legfontosabb döntéseket, nekünk kell fejlődni. Minden egyes embernek, egyedül! Itt most dolgoznunk kell magunkon, be kell fogadnunk az új energiákat, a dimenziókapu megnyílásának áldását, s élni kell a kapott eséllyel.

Tudnod kell, hogy mindennek oka van, mindennek célja, semmi sem történik véletlenül. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni ezeket az új energiákat, s ezáltal egy magasabb dimenzóba jussunk, magasabb életminőségbe lépjünk, előtte el kell engedni mindent, ami visszahúz minket, mindent, ami már nem segíti a fejlődésünket. A döntéseket nekünk és most kell meghoznunk. Ezek a döntések meghatározóak lesznek a következő 2-3 évre, ezért nagyon fontos időszakban vagyunk, ezt tudnunk kell.

S akkor az elengedés gyakorlat:

Helyezkedj el kényelmesen egy csendes helyen, csendesítsd le magad, végezz légzőgyakorlatokat.

Utána gondold végig azokat a helyzeteket, azokat az embereket, kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet és el szeretnéd engedni azokat.

Azután mondd ki hangosan vagy magadban az alábbi kijelentéseket 3-szor, egymás után:

1. Tudatos döntésemmel elengedek minden helyzetet és kapcsolatot, ami már nem szolgálja a fejlődésemet.

2. Ezek a helyzetek, kapcsolatok olyan gyorsan távoznak életemből, mint ahogy a szél végigsöpör vihar idején.

3. Megtisztultam ezektől a helyzetektől, kapcsolatoktól.

4. Tiszta tudattal fogadom be az új energiákat.

5. Felemelkedek egy magasabb életminőségbe, harmóniába kerülök önmagammal, és sugárzom magamból mindezeket a minőségeket.

Ha gondolod, megkérheted mindehhez Azrael arkangyal segítségét is, aki segít neked megtisztulni, és elengedni mindent, amire már nincs szükséged.

Áldás, áldás, áldás

Vágy Ferenc Róbert

 

Hírlevél

E-mail:
Név: