Tízmilliószor Teremtő Nap

2017-11-09 13:40:38

2017. november 10. péntek - Tízmilliószoros Teremtő Nap

 

Az év eddig eltelt részében ismét nagyon erős, rendkívüli energiákat kaptunk. Ezek az energiák teljesen áthangoltak minket. Ez az áthangolás jelenleg is tart, folyamatosan érkeznek az újabb, magas frekvenciájú energiák. Ennek hatására - remélhetőleg - elengedtük már és magunk mögött hagytuk  a múltat. Lezártuk a rendezetlen ügyeinket, elengedtük azokat az embereket és élethelyzeteket, amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket, a jövőnket.

 

A mostani Teremtő Nap szinte mindenre alkalmas, de november lévén elsősorban a bőség megteremtésében tud Bennünket segíteni. A Bőség nemcsak anyagi szinten értendő, hanem lelki és szellemi szinten is. Ezért nézzünk magunkba, hogy hol akadtunk el! Lehet ez párkapcsolat, munka, szülő-gyerek kapcsolat területe. De az is lehet, hogy személyiségünk megrekedt egy gyermeki szinten és ezért nem tudunk felnőtt-felnőtt módra, szeretettel, harag és más negatív érzelmek nélkül kommunikálni nehéz helyzetekben.

 

Ezért most elsősorban a saját Belső Erőnk építésére célszerű felhasználni ezt a napot, hogy megérkezzünk az Egyensúly, a Harmónia, az Öröm, a Valódi Belső Erő állapotába. Ha így teszünk, akkor ezzel máris megteremtettük a Bőség és a Jóllét alapjait. Mert ha ebből az állapotból vágyunk valamire és képzeljük el a vágyott dolog/terv megtörténtét, akkor az nagyon gyorsan élő valóssággá válik. Egyúttal pedig segítjük a Föld bolygót is, hiszen ő is folyamatosan változik, rezgésszintje, tudatossága állandóan emelkedik.

Segítségül álljon itt egy rövid meditáció a Magasabb tudatosság, a Bőség és Jóllét eléréséhez:

 

"Végy 3-4 mély lélegzetet, s ahogyan a levegőt kiengeded, érezd, hogy minden felgyülemlett feszültség, gond, probléma, félelem eltávozik a fizikai testedből. Minden egyes belégzéssel pedig új, tiszta, friss, éltető energiát szívsz be. Minden egyes lélegzetvétellel egyre jobban és jobban megnyugszol.

 

Ahogyan lélekzeted lassan visszaáll a megszokott ütemre, képzeld el, hogy egy vízesésnél vagy. A vízesés alá állsz, és a víz kellemesen érinti bőrödet. Érezd, ahogy a vízesés átmossa a fizikai testedet és az aurádat. Kipucol onnan minden alacsony rezgésű energiát és szennyeződést, minden haragot, indulatot, frusztráltságot, mérget. Most képzeld el, ahogy a vízesés átváltozik, és Arany fényeső hullik rád, mely feltölti fizikai testedet és aurádat elegendő magasrezgésű energiával, jósággal, tisztasággal, őszinteséggel, boldogsággal, bőséggel, igazsággal. Ez az Aranyfény, az angyalok fénye. Beborít minden irányból, átjárja testedet kívül és belül. Engedd, hogy ez az Aranyfény teljesen feltöltsön, Belső Erődet hihetetlen módon aktiválja.

 

Amikor már úgy érzed, hogy tested-lelked-szellemed teljesen feltöltődött az Aranyfény rezgésével, akkor most képzeld el, hogy egy Szivárvány Fényeső hullik rád, mely feltölti a testedet és az aurádat vidámsággal, jókedvvel, örömmel, letisztultsággal és bölcsességgel. Majd képzel el, amint az aurádat kívülről is az Aranyfény borítja be, mely védelmet képez körülötted. Amikor ezek a színek és rezgések is átjárják testedet-lelkedet-szellemedet, akkor köszönd meg az Univerzumnak/Teremtőnek a feltétel nélküli szeretetüket és gondoskodásukat. Gondolatban áldd meg a Föld bolygót és a rajta élő 7 milliárd embert! Majd légy hálás magadnak és mindenki másnak is, hiszen jól dolgoztál!"

 

Áldás, áldás, áldás

Vágyi Ferenc Róbert

Hírlevél

E-mail:
Név: