2017. december 13 - Luca-napi álomfejtés

2017-12-12 21:56:39

2017. december 13. - Luca-napi álomfejtés

A 13-as számot az emberek többsége szerencsétlen számnak tartja és sok babona is kötődik hozzá. Pedig ez a szám önmagában se nem szerencsés, se nem szerencsétlen. Igazából attól lesz szerencsés, vagy szerencsétlen, hogy milyen érzelmeket, gondolatokat társítunk hozzá. A 13-as szám a VÁLTOZÁS száma, így csupa nagybetűvel. Hiszen az életünk jelentősen megváltozhat, elindulhatnak azok a folyamatok, amelyek az életünket más irányba terelik, mint amilyen korábban volt. Ezért érzik az emberek, hogy nem feltétlenül jó, hiszen a többség nem igazán szereti a változást. Pedig ezek a változások a valóságban mindig előre viszik az életünket, hozzájárulnak a fejlődésünkhöz, ezáltal rálelhetünk az életfeladatunkra, küldetésünkre.

Luca napján, illetve az azt követő 11 napon elődeink nemcsak a jövő évi időjárást tudták megjósolni, hanem a saját jövő évüket is megláthatták. Ehhez mindössze annyi kell, hogy emlékezzenek a reggeli álmaikra. Tehát ha szeretnéd megtudni, hogy milyen lesz a következő 12 hónapod, akkor figyeld meg Luca-naptól kezdődően 12 napon keresztül az álmaidat. Minden nap egy-egy hónap folyamatait, lelki minőségeit, megoldandó feladatait mutatja meg. 

Mondd el az alábbi fohászt és először 14-én reggel figyelj az álmaidra, majd legutoljára 25-én reggel:

"Kérlek Ariel arkangyal és őrangyalaim, valamint szellemi vezetőm, december 13-tól kezdődően minden nap mutassátok meg nekem álom formájában, hogy a következő év egy-egy hónapjában milyen feladatokat kell megoldanom, milyen lelki minőséget kell megélnem, milyen élethelyzeteket kell megoldanom. Kérlek Zadkiel arkangyal, segíts emlékezni az álmaimra! Kérlek Raziel arkangyal, segíts az álmok értelmezésében, megfejtésében, hogy pontosan tudjam, mikor mit kell tennem, milyen erényeket kell gyakorolnom! Kérlek Jophiel arkangyal, hozz szépséget, harmóniát, rendet, szervezettséget az életembe! Hálás szívvel köszönöm nektek a segítségeteket és feltétel nélküli szereteteteket."

 

Áldás, áldás, áldás

Vágyi Ferenc Róbert

Hírlevél

E-mail:
Név: