2019. június 21. - A Csodák Csillagösvényén

2019-06-25 17:35:12

Nyári Napforduló - A Csodák Csillagösvényén

Nem érhető el leírás a fényképhez.

 

Mindenki hinni szeretne. Hinni egy jobb életben, egy tökéletes párkapcsolatban, hinni az adott szóban, az igaz szerelemben. Jó hírem van! Mindez elérhető. Mi kell hozzá szerintem? Az alábbiak szerint élni. Ezért most mindenkinek küldöm ezeket a megerősítéseket, melyeket ma és a következő 3 napban érdemes csendben, egyedül elmondani, végigcsinálni:

 

1. Magamhoz ölelem a Bennem lévő Belső Gyermeket, hogy az ő szemével lássam a világot!


2. Tudatosítom magamban az összes elnyomott félelmeimet, haragomat, dühömet, fenyegetettség-érzésemet. Magamhoz ölelem ezeket is, majd látom, hogy már nem félelmetesek, elpárologtak.


3. Végiggondolom eddigi életemet és valóban megbocsátok magamnak MINDENT, amit nem jól tettem, vagy nem tettem, rosszul gondoltam. Ha így teszek, azzal egyszerre megbocsátok másoknak is.


4. Tisztelem és szeretem belső énemet, a Szívem útján járok.


5. Rácsodálkozok minden pillanatban a világra és az emberekre, mintha most látnám őket először! Magamhoz engedem a Békét, a Harmóniát, a Szépséget, az Örömöt!


6. Tudom és elhiszem, hogy életem irányítója én vagyok. Ezért felelősséget vállalok magamért, s boldog, békés, szeretetteli életet teremtek magamnak.


7. Tudom, hogy azt kapom vissza az Univerzumtól, amit kibocsátok magamból. Ezért mindig tisztán tartom magamat, hogy én magam legyek a Fény és a Szeretet, s tudjam magamból sugározni a Fényt és a Szeretetet!

 

S ha így teszünk, akkor

Varázsmosollyal az arcunkon,

Belső gyermeki hittel a szemünkben,

Hálával telt Szívvel

haladhatunk a

Csodák Csillagösvényén!

 

Áldás, áldás, áldás
Vágyi Ferenc Róbert

 

 
 

Facebook

Facebook

Hírlevél

E-mail:
Név: