IET® LÉPÉSEK AZ ÁTALAKULÁSHOZ WORKSHOP

Vágyi Ferenc Róbert IET Mester-Oktatóval
 

 

Következő személyes tanfolyamok:

 

Mosonmagyaróvár

2021. október 23-24. 10:00-18:00

Előfeltétel és előképzettség nem szükséges!

Létszám: maximum 10 fő

"Minden, amire szükséged van, benned van."

Az Integrált Energia Technika  (Integrated Energy Therapy ®) / IET ®

Magyarországon nem akkreditált képzés.

A tanfolyam leírása Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner honlapjáról (https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet-lepesek):

"Ez a kétnapos workshop lehetőséget biztosít számodra, hogy megtisztított, megerősített alapokon biztonságosan kiterjeszd tudatosságod.

Stevan Thayer, Lélekzet Ház

 Stevan J. Thayer  az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója(1989) és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az IET-t, ami az angyalokkal való gyógyítás új dimenziója. Az IET egy olyan energiaterápia rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNSsel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.
 
Az IET lépések az Átalakuláshoz program csodálatosan kiegészíti az IET tanfolyamokat (alapfoktól a mester-oktató szintig), viszont nem igényel előzetes IET ismereteket. Az Angyali IET Energiasugarat az IET Mester-Oktató horgonyozza le a csoportnak. A program során elsajátítod hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz saját energetikai Angyali Szívkapcsolatoddal. Megtanulod az ősi, szakrális geometria használatát Ariel Angyaltól csatornázott különleges technikákkal kombinálva, hogy begyógyítsd a múlt sérüléseit és átalakítsd az életed. Minden lépéshez megtanulsz egy mudrát (kéztartást), ami lehetővé teszi számodra, hogy azonnal újraaktiváld a lépéseket bármikor.


Az IET® 7 hatékony lépése az átalakuláshoz:


                  7. lépés: Függőségi Kötelékek Elvágása
               6. lépés: Utazás egy Jövőbeni Életbe
            5. lépés: A Szív Megerősítése
         4. lépés: Az Igaz Megbocsátás Elérése
      3. lépés: Karmatisztítás
   2. lépés: A 12-szálú DNS aktiválása
1. lépés: Angyali Szívkapcsolat
 
A workshop mottója, az "Öröm nélkül nincs kincs" épp "A fájdalom nélkül nincs nyereség." ellentettje.

 


Készülj egy örömteli energetikai kiterjeszkedésre és személyes átalakulásra"

Mindezekhez sok-sok meditáció, gyakorlat és a bevésődéshez egy-egy mudra (kéztartás) tartozik.
 

 

Forrás: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet-lepesek

 

 

IET® LÉPÉSEK AZ ÁTALAKULÁSHOZ WORKSHOP

Mosonmagyaróvár

Időpont: 2021. október 23-24.

Mindkét nap 10.00-18.00-ig. 

Érkezés: 9.30-tól

Helyszín: MOSONMAGYARÓVÁR, MAGNÓLIA HÁZ, KÁLNOKI U. 13.

Részvételi díj: 60 000Ft/ 2nap, amely magába foglalja az amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, magyar nyelvű munkafüzetet, jegyzetfüzetet, tollat, teát, kávét, ásványvizet, aprósüteményt és csodálatos megéléseket!

REGISZTRÁCIÓ MENETE:

Jelentkezned kell emailben, mely után 3 napon belül visszaigazoló levelet küldünk! 

E-mail: info@angyalmagia.hu

A tanfolyam díja: 60 000 Ft, melyből 10 000Ft az előleg a regisztrációhoz, az 50 000 Ft a tanfolyam megkezdése előtt 1 héttel esedékes és utalással fizetendő, melyről értesítő emailt küldünk.

A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé. A jelentkezéssel magadra kötelező érvényűnek fogadod el az alábbi lemondással kapcsolatos feltételeket.

Lemondási feltételek: A tanfolyam első napjához képest 5 munkanappal korábbi lemondás esetén 5000 Ft adminisztrációs költség kerül megállapításra. Ezért ennek az összegnek a levonása után az előleg fennmaradó része visszafizetésre kerül banki átutalással vagy 1 éven belül a teljes előleg felhasználható Vágyi Ferenc Róbert tanfolyamain a tanfolyamoknál megadott feltételek szerint. 5 munkanapon belüli lemondás esetén az előleg visszafizetésére nincs lehetőség.

Ha véletlenül nem kapsz visszaigazolást a jelentkezésedről 3 munkanapon belül emailben, úgy keress telefonon: 0620 9565 708. Kérlek, ellenőrizd le a Levélszemét mappádat is!

 

 

Áldás

Vágyi Ferenc Róbert

IET ® Mester-Oktató

 

Facebook

Facebook

Hírlevél

E-mail:
Név: