TAVASZVÁRÓ  BÖJTTÁBOR

Dr. Vágyi Ferenc Róbert és Kaufman Ilona

Spirituális életmód-tanácsadókkal

 

Következő tábor:

2015. március 27-29. Mindszentkálla

 

 

A háromnapos tábor elsősorban a böjtről szól. A 3 nap alatt csak egészséges ivóvizet és gyógyteákat fogyasztunk nagy mennyiségben. A fizikai táplálék helyett lelki táplálékot veszünk magunkhoz előadásokban, beszélgetésekben, kikapcsolódásban és feltöltődünk energiával. A tábor végére tele leszünk életenergiával. Lesz szó egészséges életmódról fizikai, lelki, energetikai szinten, lesz szó a félelemről - szeretetről, naponta lesznek rövid meditációk (Stresszoldó, Megbocsátás, Hála), rövid mozgásformák (meridiántorna, 5 tibeti jóga), sok séta a gyönyörű Káli-medencében, sok-sok pihenés, feltöltődés, öröm és nevetés.

Mindenki kap ajándékba egy 1 órás IET-kezelést, mellyel saját magán tapasztalhatja meg az ún. Integrált Energia Terápia hatását. 

A tábor időtartama: 2015. március 26. 17.00 órától 2015. március 29. 15.30 óráig 

A táborba érkezés 2015. március 26-án este 19 óráig történik, hiszen az előeste az ismerkedést, ráhangolódást segíti elő.

A részvételi díj: 40.000,- Ft. Ez a díj a következő költségeket foglalja magában: a 3 éjszaka szállást, az egészséges ivóvizet, a gyógyteákat, a programokat, jegyzetfüzetet, írószert.

A tábor részletes, konkrét programjáról az érdeklődőknek telefonon vagy levélben tudok információt küldeni.

Jelentkezés, információ: Vágyi Ferenc Róbertnél 06-20/9565708 számon vagy az info@angyalmagia.hu címen.

Kiscsoportos tábor, maximum 10 fővel! A jelentkezés csak visszaigazolással érvényes!

A tábor konkrét programjáról, a konkrét helyszínéről és a fizetés módjáról a jelentkezést visszaigazoló emailben küldök tájékoztatást.

 

Hírlevél

E-mail:
Név: