2019. március 20. - A Boldogság Világnapja és Tavaszi Napforduló

2019-03-20 13:28:20

2019. március 20. – A Boldogság Világnapja és Tavaszi Napforduló

Ez most tökéletesen illik az isteni tervbe, hiszen a Tavaszi Napforduló egyúttal elhozza számunkra a megújulást, az új életünk kezdetét.

Elengedhetünk mindent, amit nem szeretnénk az új életünkben magunkkal cipelni, és megteremthetjük az új életünket. Ez a boldogságunkra is vonatkozik. Nagyon sokan azt hiszik, hogy a boldogság kívülről jön, vagy valami tárgyhoz, eseményhez kötődik. Ezért gondolják sokan, hogy majd akkor lesznek boldogok, ha több pénzük lesz, ha jobb munkahelyük lesz, ha lesz végre egy jó párkapcsolatuk, ha a gyerek leérettségizik, ha lefogyunk, és még hosszasan folytathatnám a sort. Ezek azonban mind külső tényezők. A boldogság azonban belülről fakad és mindig döntés kérdése. Ezért döntsd el most, hogy boldog akarsz lenni és boldog vagy. Ez a Boldogság Mágiája. Tedd fel a kérdést, mitől érzem magam (már most is) boldognak? Ez egy új hozzáállást fog eredményezni, hiszen a tudat keresni-kutatni fogja mindazt, amitől boldognak érzed magad.

Néhány megerősítés a lezáráshoz, a boldogsághoz:

1. Elengedek minden helyzetet, személyt, energiát, amelyek már nem szolgálják az új életemet.

2. Elengedek minden gondolatmintát, meggyőződést, korlátozó hiedelmet, amelyek már nem szolgálják fejlődésemet.

3. Tudatosan kezembe veszem életem irányítását.

4. Minden élethelyzetben tudatos döntéseket hozok, és vállalom értük a felelősséget.

5. Tudom, hogy a boldogság döntés kérdése, ezért a boldogság mellett döntök és azt választom.

6. Minden helyzetben a belülről jövő, szívemnek kedves megoldásokat választom és döntéseket hozom.

7. Boldogságom csak tőlem függ, ezért mindent megteszek azért, hogy csak a jóra és a szépre összpontosítsak.

 

Ha ezeket a megerősítéseket legalább 3-szor egymás után elismétled úgy, hogy szíved mélyén is érzed ezeket, akkor nagyon sokat tettél a tudatos és boldog életed megteremtése érdekében. A mai nap alkalmas arra, hogy ugorjunk egy magasabb minőségre, hiszen dimenziókapuk nyílnak, s a Fény újra eljön életünkbe, most már sokadszorra.

Könnyű ma a Boldogságot és a Békét választani! Könnyű most a Fénnyel együtt élni, együtt lélegezni, könnyű lesz este befogadni a Feltétel Nélküli Szeretet energiáját! Ezeknek a kozmikus fényerőknek a gyűrűjében most önmagunkra ébredhetünk, ráláthatunk bensőnkre, a Magra, a Lélekre. Nincs más dolgunk, csak ráhangolódni a Fény, a Szeretet energiájára, s engedni, hogy ezek hullámai vigyenek, vigyenek egyre közelebb önMAGunkhoz.

Áldás, áldás, áldás

Vágyi Ferenc Róbert

Hírlevél

E-mail:
Név: