Angyaltanfolyam felsőfok

Tudatos Teremtés az Angyalokkal

 

Vágyi Ferenc Róbert  Angyalmentorral

Következő tanfolyam:

Budapest, 2022. szeptember 17-18. szombat-vasárnap 9.00-17.30

Előfeltétel: Angyaltanfolyam alapfok elvégzése

Létszám: maxiumum 10 fő

A tanfolyamon megismerkedünk a saját tudatunkkal és a saját érzelmeinkkel. A tudatodat három fő összetevő aktiválja: Az Észlelés, a Képzelet és az Elvárás. A teremtéshez szükségesek a pozitív élmények. Ez a fajta, pozitív tudatosság a mindennapi életben is megteremthető. A tudat képes változtatni akár az élettani valóságon is. Ezért tudnak pl. sokan a forró parázson sérülés nélkül átsétálni, vagy fizikai tünetekkel járó betegségeket  gyorsan meggyógyítani. Mindenkiben, így  Benned is megvan a képesség környezeted és saját sorsod átalakítására. Mindegy, mi történt veled, nem kell mindig a régi, „jól bevált” módon szemlélned a világot. Inkább használd az elengedés erejét, hogy megszabadulhass hajdani, korlátozott szemléletmódodtól.

 

Akármit élsz is át a jelenben, ne feledd, hogy bármikor új hozzáállás mellett dönthetsz. Ez az új hozzáállás egyben mindig Teremtőerő is.

Ehhez keresünk kapaszkodókat: először gyakoroljuk vezetett meditáción keresztül az elengedést, a negatív, önkorlátozó hiedelmek kisöprését, majd ezt megerősítve segítségül hívjuk Mihály Arkangyalt, aki segít kitakarítani az aurádat és megtisztítja csakráidat.

Lesz egy beavatás is délelőtt, melynek hatására felerősödik érzékelőképességed, könnyebben tudsz kapcsolatot teremteni az angyalokkal és könnyebben tudod az ő segítségüket a teremtésed folyamatában felhasználni.

Majd megtanuljuk a Teremtés folyamatát, körforgását, a teremtést a pozitív és a negatív érzelmi tartományban. Megismerjük, hogy a teremtés egyes szakaszait melyik arkangyal felügyeli.

Ezt követően megtanuljuk a Pozitív észlelés, az Élénk és kreatív képzelet és az Izgatottan optimista elvárás technikáit. Mindezt beszélgetős, játékos, inspiráló formában. Megtanuljuk Érzelmi Vezérlőrendszered működését, fokozatait.

Közösen felépítjük a Tudatos Teremtés technikáját apró kis lépésekben, hogy aztán a siker napi szinten a részeddé válhasson. Ehhez használni fogunk Sikernaplót és Hálanaplót is. Megtanulhatod alkalmazni a Vonzás Törvényét és megtanulhatod elfogadni a Jólét Áramát. 

Ha Te is aktív részese vagy a közös munkának, akkor a végeredmény a következő lehet: megtanulsz figyelni az érzelmeidre, s az alkalmazott technikáknak köszönhetően megteremtheted a bőséget, a boldogságot, az örömet, az egészséget, a boldog párkapcsolatot saját életedben.

Életed megtelhet megannyi Csodával!  

Szeresss bele a vágyaidba!

 

A tanfolyam időtartama mindkét napon: 9.00 órától 17.30 óráig

A részvételi díja: 60.000,- Ft, nyugdíjasoknak, diákoknak: 30.000,- Ft, ismétlőknek: 15.000,- Ft. 

Ez a díj a következő költségeket foglalja magában: a tanfolyam elvégzését igazoló tanusítvány, a tanfolyamon használt eszközök és anyagok, jegyzetfüzet, írószer, illetve víz, kávé, tea, aprósütemény fogyasztása. 

A tanfolyam Magyarországon nem akkreditált képzés!

Felnőttképzési szerződés megkötése kötelező! Ehhez a kért adatok megadása is kötelező!

Jelentkezés, információ: Vágyi Ferenc Róbertnél 06-20/9565708 számon vagy az info@angyalmagia.hu címen.

Kiscsoportos tanfolyam! A jelentkezés csak visszaigazolással érvényes!

A tanfolyam konkrét helyszínéről és a fizetés módjáról a jelentkezést visszaigazoló emailben küldök tájékoztatást.

Hírlevél

E-mail:
Név: