INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA

Integrated Energy Therapy®

FELSŐFOK

Vágyi Ferenc Róbert   IET® Mester-Oktatóval

 

Következő személyes tanfolyam:

Budapest, 2023. május 7. vasárnap 10:00-18:00

Előfeltétel: az IET ® Alapfokú és Középfokú tanfolyamok elvégzése

Létszám: maximum 10 fő

Jelentkezési határidő: 2023. április 27. csütörtök 20:00 óra

 

A tanfolyam leírása Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner honlapjáról (https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=felsofoku-iet):

"Ez a tanfolyam az IET képzési rendszerének következő lépése, ami az IET Alap- és Középfokú tanfolyamokra épül. Amíg az Integrált Energia Terápia ( IET ®) Alap és Középfokú tanfolyamok célja a sejtmemória és az emberi energiamező tisztítása, addig az Integrált Energia Technika ( IET ®) Felsőfokú tanfolyam segít, hogy megéld az életfeladatod, a lélekküldetésed és megvalósítsd az álmaid.

RÉSZEI: felsőfokú IET beavatás, mely aktiválja a 4. és 5. DNS párt; Lélekcsillag Tisztítás; Lélekküldetés aktiválás; Látványtábla technika; Szívháló technika; Izomfeszítő- és Lazító technikák; Szívsugár, mellyel lehorgonyozzuk az angyali energiákat a Földbe; Felsőfokú IET kezelés, melynek rendkívüli hatásait a tanítvány saját magán megtapasztalja.

FELSŐFOKÚ BEAVATÁS: A felsőfokú beavatás  tovább szélesíti az emberi energiameződet  annyira, hogy az Integrált Energia Technika ( IET ®) felsőfokú sugarával dolgozz. Ez a beavatás újrarendezi a 12 szálú DNS 4.(lélekküldetés) és 5.(lélekcsoport) párját, mellyel képessé válsz, hogy felfedezd lélekküldetésed, életfeladatod és bevonzd lélekcsoportod tagjait, akik segítenek lélekküldetésed és álmaid megvalósításában.

A LÉLEKKÜLDETÉSED: Mindenki egy különleges küldetéssel születik, ami nemcsak tökéletes számodra, hanem egyben a nagyobb isteni terv része is. A Felsőfokú beavatás segít hozzákapcsolódni a 8. csakrádhoz, amit Lélek Csillagnak hívunk, ahol Lélekküldetésed, életfeladatot teljes terve található. Megtanulod hogy férj hozzá a Lélek Csillag energiájához és jobban megérted Lélekküldetésed. Mindebben segítségedre lesz a Látványtábla technika.

IZOM FESZÍTŐ- LAZÍTÓ TECHNIKÁK: A mély energiablokkok, amik megakadályozzák, hogy Lélekküldetésed éld, elengedhetők a Felsőfokú Integrált Energia Technika ( IET ®) izomfeszítő- lazító technikákkal, melyeket a kezeken és lábakon alkalmazunk, ami felgyorsítja hogy lélekküldetésed éld.

LÉLEK CSILLAG TISZTÍTÁS: Ez a felsőfokú Integralt Energia Technika ( IET ®) technika lehetővé teszi, hogy egyenesen a 8. csakrával dolgozz és aktiváld a lélekküldetésed energiáját, illetve, hogy az angyali energiára összpontosítva életre keltsd álmaid.

SZÍVSUGÁR - A FÖLD GYÓGYÍTÁSA: A Felsőfokú Integrált Energia Technika ( IET ®) tanfolyam elvégzésével képes leszel Föld Anyának segíteni. Létre fogsz tudni hozni egy IET ® energiaoszlopot, amit Szívsugárnak hívunk. Ezeket a Szívsugarakat lehorgonyozzuk és rajtuk keresztül angyali energia áramlik a Földbe. Használhatjuk ezt a technikát a Föld különböző területeinek energetizálására és emberek energetizálására is, hisz mindazok, akik keresztül haladnak rajta, részesülnek az energiájából. Felsőfokú (beavatott) IET energiaterapeutaként elhelyezhetsz ilyen oszlopokat otthon, az irodádban vagy iskolák, kórházak, állomások bejárataiban, ahol sok ember megfordul.

FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg." (Forrás: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=felsofoku-iet)

 

A felsőfokú tanfolyam díja: 60.000,- Ft. Ismétlőknek 30.000,- Ft. Az ár tartalmazza az oktatási jegyzetet, füzetet, tollat, terembérleti hozzájárulást, ásványvizet, teát, aprósüteményt, illetve a The Center of Being  által kiállított hivatalos amerikai oklevelet is.

Információ és jelentkezés:   info@angyalmagia.hu vagy a 0620/9565708-as telefonszámon

A tanfolyam Magyarországon nem minősül akkreditált képzésnek!

Felnőttképzési szerződés megkötése kötelező! Ehhez a kért adatok megadása is kötelező!

Kiscsoportos tanfolyam! A jelentkezés csak visszaigazolással érvényes!

A tanfolyam konkrét helyszínéről, a fizetés módjáról, illetve a szerződéses tudnivalókról a jelentkezést visszaigazoló emailben küldök tájékoztatást.

Valósítsd meg az álmod Te is az IET segítségével!

"FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg."  (http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=iet)

Áldás

Vágyi Ferenc Róbert
IET® Mester-Oktató      

 

Hírlevél

E-mail:
Név: