INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA

Stevan Thayer, Lélekzet Ház

 

Mi az IET ® és hogy működik?

 

Az IET ® az Integrated Energy Therapy® elnevezés rövidítése. Ez egy új energia terápia, amely már a Vízőntő energiájával dolgozik és Stevan Thayer tolmácsolásában Ariel Angyal kezdeményezésére jutott el az emberekhez.

Az IET ® energiarendezés szelíd és egyszerű technika. Ennek eredményeként a kialakult negatív energia lenyomatok eltávolítása történik. Természetesen mindez a résztvevő személy Felsőbb Énje jóváhagyásával. 

Az energiarendezés során az Energirendező a lila angyali energiasugár segítő, támogató közreműködésével segítséget nyújt a kliens számára az energia blokkok elengedéséhez, és a negatív energia lenyomat pozitív ellenpárja integrálásához.

Az IET energiarendezés  általában 1-1,5 órát vesz igénybe. Ebbe beletartozik az elején egy rövid, 15 perces beszélgetés, hogy a kliens mire szeretne fókuszálni az energiarendezés során.

 

1. Az IET energiarendezés során a bűntudat, a bizalmatlanság, a szégyen, a fenyegetettség, a kényszerek, a szívfájdalom, a visszafojtott harag, a düh, a stressz, és a félelem energiáinak elengedését segíti, majd a helyükre pozitív energiát integrálunk. Az energiarendezésről részletesen itt tájékozódhatsz: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet

Időtartam: 1-1,5 óra  ár:20 ezer Ft.

2. A Lélekküldetés aktiválása: az energiarendezéshez képest még más technikákat is alkalmazunk, melyek elősegítik a kliens életfeladatának aktiválódását a jelen helyzetében. Ennek aktiválásáról részletesen itt tájékozódhatsz: https://integraltenergia.hu/index.php?oldal=iet

Időtartam: 1,5 óra    ár: 25 ezer Ft.

"FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg." (http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=iet)

Jelentkezés IET energiarendezésre vagy Lélekküldetés aktiválására:
Vágyi Ferenc Róbert,  IET Mester-Oktató: 06-20/9565708 vagy info@angyalmagia.hu

 

Hírlevél

E-mail:
Név: