ÖNBIZALOMERŐSÍTŐ TANÁCSADÁS

Dr. Vágyi Ferenc Róbert Önbizalomerősítő Trénerrel

Saját fejlesztésű módszer alapján!

Önbizalomerősítő tanácsadás, Lélekzet HázMindenki boldogságra, békére és szeretetre született. Mindenkinek alanyi joga, hogy örömben és bőségben élje le földi életét.

Ahhoz, hogy ezeket a minőségeket itt és most a fizikai világban meg tudjuk élni, szükségünk van magas önbizalomra, magas önértékelésre, magas önbecsülésre. Mindezekhez persze kellő tiszteletre és alázatra, amelyek a magas önismeretünk részét képezik. Ha ezek nincsenek meg bennünk, akkor nehéz dolgunk van a vágyott, boldog életünk megteremtésében. Az önbizalomerősítő tanácsadás keretében megerősödik önbecsülésed, megerősödik önértékelésed és végső soron magasabb szintre kerül az önbizalmad. Ehhez kívánok segítséget nyújtani Neked!

Az önbizalmadat a saját tudatod teremti. A tudatodat pedig három fő összetevő aktiválja: Az Észlelés, a Képzelet és az Elvárás. A sikerhez szükségesek a pozitív élmények. Ez a fajta, pozitív tudatosság a mindennapi életben is megteremthető. A tudat képes változtatni akár az élettani valóságon is. Ezért tudnak pl. sokan a forró parázson sérülés nélkül átsétálni. Én első körben nem szeretnék idáig eljutni, elég, ha a Te problémáidat, negatív berögződéseidet tudjuk közösen átalakítani, mert ez a tanácsadás kizárólag Rólad szól, a Te egyéni problémáidról. Hiszen Benned is megvan a képesség környezeted és saját sorsod átalakítására. Mindegy, mi történt veled, nem kell mindig a régi, „jól bevált” módon szemlélned a világot. Inkább használd az elengedés erejét, hogy megszabadulhass hajdani, korlátozott szemléletmódodtól. Akármit élsz is át a jelenben, ne feledd, hogy bármikor új hozzáállás mellett dönthetsz. Ebben áll a valódi önbizalom lényege is. Ehhez keresünk kapaszkodókat: először gyakoroljuk vezetett meditáción keresztül az elengedést, a negatív hiedelmek kisöprését, majd ezt megerősítve segítségül hívjuk Mihály Arkangyalt, aki segít kitakarítani az aurádat és megtisztítja csakráidat. Ezt követően megtanuljuk a Pozitív észlelés, az Élénk és kreatív képzelet és az Izgatottan optimista elvárás technikáit. Mindezt beszélgetős, játékos, inspiráló formában. Közösen felépítjük önbizalmadat apró kis lépésekben, hogy aztán a siker napi szinten a részeddé váljon. Ehhez használni fogunk Sikernaplót és Hálanaplót is. Ha Te is aktív részese vagy a közös munkának, akkor a végeredmény elsöprően pozitív lesz: mind a párkapcsolati, mind a munka, mind az üzleti élet, mind a családi élet, gyerekek életterületén. Ehhez kínálom fel az összes tanulmányaimat, 30 éves tapasztalataimat, valamint az 5 év alatt kifejlesztett saját módszeremet Neked, hogy egy boldogabb, örömtelibb és szebb életet élhess.  Ha már várod az első személyes találkozást, kérlek jelentkezz be hozzám!

Általában 4-5 alkalom (hetente egyszer) már elég az első, látható eredményekhez.

Időtartam: első alkalom: 2-2,5 óra ára: 30.000,- Ft
  további alkalmak: 1-1,5 óra ára: 20.000,- Ft

Jelentkezés, információ: info@angyalmagia.hu vagy 06-20/9565708.

Hírlevél

E-mail:
Név: