IET ®  AZ ENERGIAMEZŐ ANGYALAI

 

Vágyi Ferenc Róbert   IET® Mester-Oktatóval

Következő személyes tanfolyam:

Budapest, 2024. május 4. szombat 9:00-17:00

Előképzettség és végzettség nem szükséges!

Létszám: maximum 10 fő

 

 

 

Minden tanfolyam más és más. A legjobb és legszebb ezen a tanfolyamon, hogy megtapasztalod mind a 9 IET Angyal energiáját! A vezetett meditációkon keresztül biztonságosan kapcsolódhatsz mindegyik különleges Angyalhoz. Ezáltal Te magad is megtapasztalhatod az ő energiájukat, hiszen ez egy abszolút gyakorlatorientált tanfolyam.

 

A tanfolyam egy 4 lépésből álló folyamaton alapul, ami képessé tesz arra, hogy energetikailag kapcsolódj a 9 IET  Angyalhoz és felvedd velük a kapcsolatot. A tanfolyam során megtanulhatsz együtt dolgozni a különleges Angyalokkal.

 

Ez a tanfolyam Neked szól, ha szereted az angyalokat, ha szeretnél velük találkozni, ha szeretnéd megismerni az energiájukat és felvenni a kapcsolatot a 9 IET  Angyallal:

Ariel, Rafael, Gábriel, Celestina, Faith, Cassiel, Dániel, Sára és Mihály angyalokkal.

 

Ez egy gyakorlatorientált tanfolyam! A gyakorlati részben az alábbi gyakorlatok kerülnek sorra:

Speciális meghívó ima a különleges Angyalok mindegyikéhez

Angyali Szívkapcsolat technika használata

Kapcsolódás az angyali energiákhoz

Meditációk a különleges Angyalokkal

 

Tapasztald meg személyesen Az Energiamező Angyalainak energiáit, az általuk hozott ajándékokat!

Engedd meg magadnak, hogy ez a tanfolyam meghozza életedbe a Csodát és ezzel együtt a változásokat!

 

Stevan J. Thayer,  IET ® munkája során energiablokkokat tisztított az Emberi Energiamezőben és eközben megismerkedett több angyallal is, akik felajánlották különleges ajándékaikat számára. Ezen munkáját összegezte egy könyvében, ahol az emberi test energiamezejének egy -egy területét egy- egy különleges angyalhoz kapcsolta. 

 

A tanfolyam időtartama: általában 10.00 órától 18.00 óráig (helyszíntől függően változhat)

A részvételi díja: 40.000,- Ft (ismétlőknek csak 20 ezer forint). A részvételi díj magában foglalja: a tanfolyam elvégzését igazoló amerikai The Center of Being által kiállított oklevelet, magyar nyelvű jegyzetet, jegyzetfüzetet, írószert,  illetve kávé, tea, víz, aprósütemény fogyasztását.

A tanfolyam Magyarországon nem minősül akkreditált képzésnek!

Információ és jelentkezés: info@angyalmagia.hu vagy a 0620/9565-708-as telefonszámon

Regisztráció: A tanfolyamra csak emailben történő jelentkezéssel lehet részt venni a fenti címen, melyet szintén emailben visszaigazolunk.

A jelentkezés csak visszaigazolással érvényes! A tanfolyam konkrét helyszínéről és a fizetés módjáról a jelentkezést visszaigazoló emailben küldök tájékoztatást.

Valósítsd meg az álmod Te is az IET segítségével!

"FONTOS! Az IET ® energiarendezés semmilyen orvosi-, pszichoterápiás kezelést NEM HELYETTESÍT! Az IET energiarendező nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta. Az IET energiarendező NEM diagnosztizál, nem kezel betegségeket, nem ír fel gyógyszereket. Az IET energiarendező a fizikai testet körülvevő emberi energiamezőt tisztítja és erősíti meg."  (http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=iet)

 

Áldás

Vágyi Ferenc Róbert

IET ® Mester-Oktató

Hírlevél

E-mail:
Név: