Tudatos Teremtés 17.

2016-07-24 15:47:38

2016. július 25. hétfő - Időn Kívüli Nap a maják szerint. Ezen a napon nagyon eős spirituális energiák vannak jelen. Az ilyen napokon érdemes teljesen lelassulnunk, elcsendesednünk, ugyanakkor maradjunk nagyon nyitottak és fogékonyak az új energiákra. Az emberi kapcsolataink rendeződhetnek ezen a napon, ha mi is szeretnénk. Nagyon fontos ma (de mindig és mindenkor), hogy ítélkezés nélkül éljünk, s fogadjunk el mindent és mindenkit olyannak, amilyen.

A szenvedést változtassuk Örömmé, a fájdalmat változtassuk Békévé, a félelmet változtassuk Erővé! Éljük meg a belső szabadságunkat! A mai napon nagyon erősek a teremtő energiák, éljünk velük! Hívd elő magadban a könnyedség, a játékosság, az öröm, a bőség, a nagyrabecsülés, a szeretet érzéseit. Kerülj összhangba ezekkel az érzelmi minőségekkel!

Tisztítsd meg a szíved, bocsáss meg mindenkinek, engedd el a félelmeidet, a feszültségedet, a dühödet, a haragodat! Ha mindezeket megtetted, akkor élvezd az életet, örülj, szeress! Engedd meg a szívednek, hogy megnyíljon és feltétel nélkül szeresd magadat és mindenki mást. Válaszd az Életet, válaszd az Álmaidat! Dönts mindig a szíved szerint!

 

Élj az Élet Aranyszabályai szerint:

1. Kacagj!

2. Kocogj!

3. Nevess!

4. Szeress!

5. Ölelj!

6. Légy kedves!

7. Légy türelmes!

8. Légy megbocsátó!

9. Légy hálás!

10. Válj Eggyé Mindennel!

 

Ha szeretnél a mai napon meditációt végezni, én csak bíztatni tudlak, hogy tedd meg! A nap bármely szaka nagyon jó hozzá, de a legjobb órák: a hajnali 3 óra, a reggel 6 óra, a délelőtt 9 óra és a déli 12 óra.  Ha vezetett meditációt szeretnél végezni, megnézheted és meghallgathatod az én meditációmat itt:

S végül Szepes Mária idézeteivel búcsúzom ma tőletek. Köszönöm, hogy velem tartottatok 18 napon keresztül!

"Ha nem volna a csoda igaz,

nem tudnál róla.

Éji erdőként benned zúg varázsa,

kezdd elfogadni!

Nem halsz meg soha!"

KULCS

"A csodálkozást soha ne feledd!

Akard a szépet, a jót mindig megtedd!

Bölcsek aranyának mágnese a lelked."

 

Áldás, áldás, áldás

Vágyi Ferenc Róbert

 

Hírlevél

E-mail:
Név: