2018. július 27. - Mágikus Hold

2018-07-27 13:09:40

2018. július 27. péntek – Mágikus Hold

Ma Telihold és Holdfogyatkozás van. Az évszázad leghosszabb Holdfogyatkozása. Fontos nap.

Ugyanakkor egész nyáron érvényesül a Mars hatása, mely szembe megy a földi világgal, szembe megy az emberi Egóval, és az Isteni Ént követi. Ezt mutatja meg nekünk is, s segít bennünket, hogy mi is befelé forduljunk, ha szükséges, szembe menjünk a világgal és a választott Sorsfeladatunkat kövessük, összehangolódjunk az Isteni Énünkkel.

Ez a Telihold és annak energiája igazán különleges, mondhatni mágikus erejű. Sok mindenre ösztönzést érezhetünk. Ha befelé fordulunk, akkor felszínre jöhetnek az eddig a tudatalattiban rejlő, megoldandó ügyek, dolgok, helyzetek, személyek. Figyeljünk oda a jelekre, tudatalattiból feljövő dolgokra, képekre, mert azok mutatják meg, hogy mivel van még dolgunk, mit tudunk/mit kell elengednünk a múltból.

Most könnyebben le tudjuk tenni félelmeinket, könnyebben tudjuk uralni azokat és már nem fogják uralni életünket. Ez a nap és a következő időszak egészen augusztus 8-ig, segít teljesen átalakítani az életünket. Természetesen mindenkinek megvan a szabad akarata, s eldöntheti, hogy halad-e ezekkel az energiákkal, vagy ellenáll neki és a múltban megszokott sémákat követi.

Erre vonatkozóan had idézzek Madách Imrének Az ember trgagédiája című művéből:

"A kor folyam, mely visz vagy elmerít,

Uszója, nem vezére, az egyén."

 

Oly korban élünk most, amikor folyamatosan, egyre nagyobb dózisban kapjuk az égi segítséget, a csodálatos, mágikus, átalakító, sorsfordító energiákat ahhoz, hogy tudatosítsuk Sorsfeladatunkat, hogy összekapcsolódjunk az Isteni Énünkkel, hogy szintet tudjunk ugorni, s egy magasabb, egyszerűbb és szebb világba jussunk. Ez a Felemelkedés.

 

Éppen ezért javaslom, gyakoroljuk az elfogadást mindenki irányába, legyünk megértőek, türelmesek.

Legfőképpen pedig fogadd el önmagadat, hiszen Te vagy a legfontosabb a magad számára. Ha Te teljesen elfogadod magadat olyannak, aki vagy, akkor békében és harmóniában élsz önmagaddal. Akkor ezt fogod kisugározni a környezetedben is, ezzel békét és harmóniát teremtesz magad körül. Tudd, hogy most, ebben a pillanatban is tökéletes vagy! Semmit sem kell tenned, hogy méltó légy a boldog és beteljesedett élethez.  Senkivel nem kell versengened, hiszen az Univerzum/Teremtő mindenkit egyformán részesít az áldásaiban.

A mai napon ne ítélkezz! Tartsd magad távol mindenfajta kritikától, panaszkodástól, pletykától, hiszen ezek alacsonyrezgésű energiák, amelyek lehúznak. Ahogyan Jézus mondta, ne ítélkezz! Hiszen a Teremtő sem ítélkezni jön felettünk. Neki pontosan így tetszünk, ahogyan vagyunk, hiszen ő pontosan tudja, hogy mindenki más-más helyzetben van, más-más utat jár be, de előbb-utóbb úgyis minden út hozzá vezet.

 


Ezen a napon bármikor végezzünk elengedés gyakorlatot, vagy meditációt. Érdemes elengedni minden olyan helyzetet, ami már nem szolgálja a fejlődésünket. Érdemes végiggondolni, hogy azt a munkát végezzük-e, amit szeretünk. Ha nem, hát hallgassunk a szívünkre, engedjük el a régit, és válasszuk azt, amit szívesen csinálnánk. Érdemes elengedni azokat a kapcsolatainkat is, melyekre esetleg már nagyon "rátelepedtünk". Engedjük el ezeket az embereket, váljunk önállóvá, életünk valódi alakítójává, Sorsalakítókká. S akik, esetleg minket kihasználtak, vagy egyszerűen csak több törődést váltottak ki belőlünk, kicsit hagyjuk őket is, hogy ők is maguk alakíthassák életüket. Ez az időszak teljesen olyan, hogy itt most mi magunk kell, hogy meghozzuk a legfontosabb döntéseket, nekünk kell fejlődni. Minden egyes embernek, egyedül! Itt most dolgoznunk kell magunkon, be kell fogadnunk az új energiákat, a dimenziókapu megnyílásának áldását, s élni kell a kapott eséllyel. Legyünk kellően alázatosak, kellően megértőek, türelmesek, segítőkészek. Végezzünk szolgálatot mások javára, egyúttal a magunk épülésére.

 

 

Tudnod kell, hogy mindennek oka van, mindennek célja, semmi sem történik véletlenül. Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni ezeket az új energiákat, s ezáltal egy magasabb dimenzóba jussunk, magasabb életminőségbe lépjünk, előtte el kell engedni mindent, ami visszahúz minket, mindent, ami már nem segíti a fejlődésünket. A döntéseket nekünk és most kell meghoznunk. Ezek a döntések meghatározóak lesznek a következő évekre, ezért nagyon fontos időszakban vagyunk, ezt tudnunk kell.

 

Ezért figyelj a jelekre, mert a mostani napokban kaphatunk üzeneteket a Sorsfeladatunkkal kapcsolatban, jöhetnek megérzések, álmok, képek bevillanása, melyek jelzik a jövőt, jelzik az új utat, merre érdemes indulnunk. Megerősödhet az intuíciónk, lelkileg is megerősödve jöhetünk ki ezekből a napokból.

 

 

S akkor az elengedés-befogadás gyakorlat:

Helyezkedj el kényelmesen egy csendes helyen, csendesítsd le magad, végezz légzőgyakorlatokat.

Ha gondolod, gyújthatsz gyertyát, vagy füstölőt, hallgathatsz meditatív zenét.

Utána gondold végig azokat a helyzeteket, azokat az embereket, kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet és el szeretnéd engedni azokat.

Azután mondd ki hangosan vagy magadban az alábbi kijelentéseket 3-szor, egymás után:

 

1. Tudatos döntésemmel elengedek minden helyzetet és kapcsolatot, ami már nem szolgálja a fejlődésemet.

2. Ezek a helyzetek, kapcsolatok olyan gyorsan távoznak életemből, mint ahogy a szél végigsöpör vihar idején.

3. Megtisztultam ezektől a helyzetektől, kapcsolatoktól.

Majd add át magad a Teremtőnek és tiszta szívvel fogadd be az ő energiáit:

4. Tiszta tudattal, tudatosan fogadom be az új energiákat.

5. Tudatosítom Sorsfeladatomat, s ezzel szebb jövőt teremtek magamnak.

6. Összekapcsolódok Isteni Énemmel, ezzel egy magasabb életminőségbe lépek.

7. Harmóniába kerülök önmagammal és a Teremtővel, és sugárzom magamból mindezeket a minőségeket.

 

Áldás, áldás, áldás

Vágy Ferenc Róbert

Hírlevél

E-mail:
Név: