2018. október 10-31. - Teremtő időszak - Új Élet

2018-10-10 18:35:10
2018. október 10-31. - Teremtő időszak - Új Élet
 
Az egész október arról szól, hogy megvizsgáljuk eddigi tetteinket és learatjuk a munkánk gyümölcsét. Ez az időszak most ismét felkínál számunkra mindent: letehetjük eddig hordozott terheinket, megszabadulhatunk a minket lehúzó munkáktól, emberektől, helyzetektől. Tisztázhatjuk problémáinkat, sérelmeinket a párkapcsolatunkban, a barátságokban, a munkában, az üzleti életben.
 
Elindulhatunk a belső fejlődés, a gyógyulás útján. Világossá válhatnak előttünk minden egyes kapcsolatban betöltött szerepeink, mintha egy film peregne le előttünk. S ezáltal ráláthatunk a változásokra, megoldásokra is.
 
Képesek leszünk jobban kommunikálni, érzelmeinket jobban kifejezni, ezért jó időszak nagy beszélgetésekre, kibékülésekre, megbocsátásokra, lezárásokra.
 
Ráláthatunk a valós okokra, azaz mi miért történik életünkben. Kiléphetünk a régi keretekből, a megszokásból. Változtathatunk rajtuk, elindíthatjuk új életünket, megteremthetjük vágyott céljainkat.
 
Kifejezetten fogékonyak leszünk a spirituális tanításokra, ebben a hónapban többször mehetünk ilyen jellegű tanfolyamokra, tanításokra, előadásokra.
 
Erőt és bátorságot érezhetünk ahhoz, hogy félelmeinket és lustaságunkat legyőzve, életfeladatunkat felvállaljuk, elinduljunk a nekünk kijelölt úton, és tettekkel is bizonyítsuk lelki nemesedésünket. Előtérbe kerülnek a valódi, örök értékek, mint a Hit, az Igazság, a Szépség, a Jóság és a Szeretet.
 
Ezen az úton az angyalok és arkangyalok serege támogat, ha legyőzzük önmagunkat, elindulunk az utunkon és sok-sok belső munka, küzdelem árán megnemesítjük a bennünk lévő sötét oldalt, s a Fény oldalán élünk.
 
Áldás, áldás, áldás
Vágyi Ferenc Róbert

Hírlevél

E-mail:
Név: