2019. március 26-27. - Az Egység energiája

2019-03-26 07:48:50

2019. március 26-27. – Az Egység energiája

Elérkezett annak az időszaka, amikor itthon otthon érezzük magunkat. Amikor jól érezzük magunkat a saját bőrünkben, amikor nem keressük a kifogásokat, hogy túl alacsony, túl magas, túl kövér, túl sovány stb. vagyok. Amikor úgy tekintünk magunkra, mintha az angyalok szemével látnánk magunkat, s tudjuk, hogy a Végtelen Szeretet egyedi megnyilvánulása vagyunk. Tudod, hogy Szeretet vagy, Fény vagy, s látod és tudod ennek örökérvényű igazságát.

Engedd el a földi léted káprázatát, hogy Béke legyen a szívedben és a lelkedben. Ne hasonlítgasd össze magad másokkal, hiszen Te egy különleges lény vagy, pont olyan, amilyennek lenned kell. Mint ahogyan az ég madarait sem hasonlítgatod össze, csak megállapítod, hogy az egyik ezért szép, a másik pedig másért. Te is különleges vagy.

Most nagyon fontos lesz egész évben, hogy mindig legyen benned legalább egy kevéske hit, hogy az utadon eléd táruló bármilyen akadályt sikerrel vedd, bármilyen problémát, feladatot sikeresen megoldj. Légy tudatos, légy éber mindig az igazságra, hogy csak a Szeretet létezik, más nem. Így könnyen fel tudod majd fedezni az igazi valóságot, könnyen megtapasztalod az Egységet.

A belső munkát ne hagyd abba, hiszen egész évben szükséged van arra, hogy magadra figyelj, befelé fordulj, hogy eljuss a megértésig, eljuss a teljes tényfeltárásig, az Egységhez. Mélyebb rétegek nyílhatnak ilyenkor meg neked, a Jézusi tanítások is sokkal magasabb szellemi szinten tárják fel igazságaikat előtted. Az EGYSÉG érzése lassan teljesen megszilárdul benned, tudod és érzed, hogy a Teremtő és Te egyek vagytok.

Áldás

Vágyi Ferenc Róbert

Hírlevél

E-mail:
Név: