Tudatos Teremtés 12.

2016-07-20 14:00:05

2016. július 20. szerda - a mai napon a Vénusz és a Szaturnusz harmonikus kapcsolatba lép egymással. Ez a konstelláció ráirányítja figyelmünket az anyagi és az érzelmi kötelezettségeinkre is. Érdemes este tisztázó beszélgetést folytatni párunkkal, mivel a párkapcsolat témája is napirendre kerül a mai napon. A Telihold segíti a tervezést, hiszen jelentősen felgyorsítja terveink megvalósulását. Érdemes hosszú távra tervezni, üzleti sikereinknek így gyorsan "megágyazhatunk".

Párunkkal kapcsolatban érdemes mindent végiggondolni, átbeszélni, kibeszélni a problémákat, félreértéseket. Érdemes megbocsátani magunknak és párunknak is, s ezáltal új alapokra helyezni a kapcsolatot. Fogadd el a negatív érzéseidet is, s engedd átáramlani a testeden, majd hagyd távozni a lábaidon keresztül a Földbe. Ha így teszel, ez lélekben és testben is közelebb hozza egymáshoz a társakat. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, álljon itt egy rövid meditáció:

Először helyezd magad kényelembe, gyújts meg egy gyertyát, vagy egy füstölőt, esetleg kapcsolj be egy meditatív zenét.

"Végy 3-4 mély lélegzetet, s közben mondd ki többször, hogy: Lazíts! Engedd, hogy tested és annak minden sejtje teljesen elllazuljon.Lazíts! S közben menj egyre mélyebbre! Lazíts! Mélyebbre és mélyebbre! Amikor már úgy érzed, hogy teljesen ellazultál, képzeld el, hogy egy gyönyörű erdőben vagy, egy csodálatos tisztáson. A tisztás közepén áll egy ezeréves ősfa, a Megbocsátás fája. Odasétálsz ehhez a fához és megöleled, átérzed az ősfa összes energiáját. Majd leülsz a fa tövébe. Tudod, hogy itt, ennek a fának a közelében minden nagyon könnyű. Ezért most megbocsátasz magadnak. Hangosan mondd is ki a következőket: Most megbocsátok magamnak, megbocsátok minden múltbéli frusztrációt, amit magamnak okoztam. Amikor úgy érzed, hogy már teljesen megbocsátottál magadnak, akkor észreveszed, hogy a tisztáson a párod közelít feléd. Te ott várod a Megbocsátás-fa tövében. Tudod és érzed, hogy most olyan könnyű itt megbocsátani. Belenézel társad szemébe és látod a lelki tisztaságát, látod a tiszta lelkét. Ezután megbocsátasz neki.Hangosan is mondd ki a következőket: Most teljes szívemből megbocsátok neked minden eddigi sérelemért, fájdalomért, sebekért. Elengedem a múltat és a jelenben élek. Tudom, hogy megbízhatok magamban és megbízhatok Benned is! Itt, a Megbocsátás-fa tövében tökéletes, boldog életet kívánok Neked és magamnak is! Közben érezd és éld át teljes szíveddel mindazt, amit kijelentesz! Érezd, hogy a szíved és párod szíve egyszerre dobban, egyszerre mozog, együttérez, Eggyé válik!

Amikor már úgy érzed, hogy teljesen megbocsátottál párodnak, és a szívedben csak a szeretet eneriája van, akkor köszönd meg a Megbocsát-fának és magadnak a feltétel nélküli szereteteteket."


Gondolj hálával a mai napra és most már tiszta szívvel kezdhetsz bele az esti tisztázó beszélgetése pároddal.

Áldás, áldás, áldás

Vágyi Ferenc Róbert

 

 

 

 

 

Hírlevél

E-mail:
Név: